Kammottaako taistelupelien haaste? Helppoa aloituskynnystä lupaava Fantasy Strike sai Steam-varhaisjulkaisun

Steam early accessiin on tuotu uusi taistelupeli Fantasy Strike, joka toivoo voivansa tehdä jotain taistelupelien aloituskynnykselle.

15.9.2017 16:10

Aloittelijaystävällisyyttä tavoitteleva taistelupeli Fantasy Strike on saanut varhaisjulkaisun Steamissa. Peliä on jaeltu aiemmin lähinnä sitä Patreon-palvelun kautta tukeneille, mutta nyt siihen voi upottaa hansikkaansa early access -hankintana 20 eurolla.

Fantasy Strike jättää tietoisesti taakseen monimutkaiset taistelupeliliikkeet sekä -kombot ja pyrkii antamaan pelaajilleen helpon tavan toteuttaa näitä aivan muutamilla napinpainalluksilla. Pelin heittomekaniikatkin ovat kohtuu omalaatuiset, sillä heittoja voi torjua vetämällä näppinsä pois peliohjaimen painikkeista ratkaisevalla hetkellä.

Fantasy Strikea kehittää Sirlin Games, jota vetää Street Fighter II Turbo HD Remixin pääsuunnittelija David Sirlin. Pelin on tarkoitus olla early accessissa vuoden 2018 heinä-syyskuun tienoille asti. Sen jälkeen se tuodaan myös PlayStation 4:lle.

Reilu vuosi sitten vastaavanlainen peli Rising Thunder valloitteli sekin hiljalleen markkinoita. Peli katosi kuitenkin testattavasti, kun League of Legendsista vastaava Riot Games osti sen kehittäjänä toimineen Radiant Entertainmentin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa