Kaipaatko lisää Trials Fusionia? Ensimmäinen laajennus päivättiin

Jos Trials Fusioniin on kiivaasti odotellut jo uutta lisäsisältöä, kannattaa kiikarit kohdistaa heinäkuun lopulle.

2.7.2014 23:46

Trials Fusionin ensimmäinen lisäsisältöpaketti on saanut julkaisupäivän. Heinäkuun 29. päivästä alkaen kauppapaikoille on kaasuttamassa noin viiden euron hintainen Riders of the Rustlands -laajennus, joka kuuluu osaksi myös pelin noin 20 euron kausikorttia.

Laajentuessaan Trials Fusion saa kymmenen uutta rataa, joista kuusi ovat ”klassisia” Trials-ratoja ja kaksi Supercross-ratoja. Jäljellä olevista radoista toinen puolestaan on uusi Skill Games -kokemus ja toinen tuore FMX-kenttä.

Kukin laajennuksen kuudesta klassista malllia noudattavasta radasta on varustettu tuttuun malliin kolmella haastetehtävällä. Mikäli myös omien ratojen rakentaminen kiehtoo, niin ei huolta: uusia rataosia saadaan kyllä peliin laajennuksen mukana. Uusia saavutuksiakin lisätään Fusioniin viisi kappaletta.

Kun Riders of the Rustlandista on selvitty, siintää lähitulevaisuudessa myös jo Empire of the Sky -laajennus. Kyseiselle paketille ei ole vielä annettu julkaisupäivää, mutta sen mukana pelin on kerrottu laajenevan muun muassa yhdeksällä uudella radalla, viidellä uudella saavutuksella ja tietysti uusilla rataeditoriobjekteilla.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa