Kaaosta syleilevä moottoripyöräpeli Road Redemption on viimein valmistumassa

Road Rashin henkinen seuraaja Road Redemption on valmis laittamaan hanat kunnolla auki syksyllä.

3.7.2016 14:15

Pian jo 25-vuotiaan Road Rash -moottoripyöräpelisarjan henkinen seuraaja Road Redemption on hiljalleen valmistautumassa viralliseen julkaisuunsa. Viimeiset parisen vuotta early access -vaiheessa viettänyt peli on saapumassa täysissä voimissaan Windows-, Mac- ja Linux-koneille 15. lokakuuta ja PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle 15. tammikuuta.

Huhtikuussa 2013 Kickstarterin kautta joukkorahoitettu Road Redemption on ollut kehityksessä reilusti pidempään kuin alun alkaen odotettiin. Alustavana suunnitelmana kehittäjä Dark Seas Interactivella oli saada peli pihalle jo vuoden 2014 syksyksi, mutta tavoitteet alkoivat muuttua, kun sen early access -versio astui kuvioihin.

– Päätimme, että koska tukijoillamme oli jo pääsy jatkuvasti päivittyviin beetaversioihin pc:llä, oli meidän parempi lähteä kehittämään peliä mieluummin ajan kanssa kuin tavoitella alkuperäistä julkaisutavoitetta ja julkaista peli sen takia keskinkertaisena, DarkSeas Interactiven Ian Fisch selittää.

Julkaisuajankohta ei ole ollut toki ainut asia, joka on muuttunut kehityksen varrella. Dark Seasin mukaan Road Redemptionin PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioiden julkaisua on lykätty nyt myös hamaan tulevaisuuteen asti, kun taas Wii U -version tekemistä arvioidaan studiossa parhaillaan uudelleen. Päätöstä on perusteltu sillä, että pelin muovaaminen kyseisiä versioita varten vaatisi runsaasti ylimääräistä aikaa ja rahaa.

Ohessa parin vuoden takainen traileri Road Redemptionin early access -versiosta.

Lähde: Road Redemption (kotisivu)Eurogamer

Lisää luettavaa