Joko viimein on aika? Kauniin kiiltävälle Project Carsille uusi julkaisupäivä

Project Carsille on annettu uusi julkaisupäivä. Mutta voiko se tosiaan olla pysyvä? Meidät on petetty ennenkin. Mutta ehkei enää? Eihän?

16.4.2015 23:07

Useaan otteeseen julkaisunsa osalta siirtynyt autopeli Project Cars on saanut uuden ja toivottavasti tällä kertaa myös pitävän julkaisupäivän. Bandai Namcon jakelemana pelin pitäisi löytää tiensä Euroopassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 7. toukokuuta.

Myös jälleen yksi uusi traileri pelistä on tuotu hiljattain julki. Kuten odottaa saattaa, myös kyseinen video on täynnä kiiltäviä kilpa-autoja, mutta nyt tällä kertaa menoa vauhdittaa myös möreä miesääni. Seksikästä!(?)

Hyvityksenä toistuvista myöhästelyistä Project Carsin kehittäjä Slightly Mad Studios on luvannut, että peli tulee saamaan julkaisunsa jälkeen kuukausittain uusia ilmaisia lisäautoja ajettavaksi. Tiedossa ei vielä tarkkaan ole, kuinka kauan tämä anteliaisuus on kestämässä, mutta ainakin varmaa jo on, että yhtenä ensimmäisenä lisäsisältöautona peliin saadaan Furious 7 -elokuvasta tuttu Lykan Hypersport -kiesi.

Joskus tulevaisuudessa Project Cars on vielä määrä saada myös vielä Wii U:lle.

Lisää luettavaa