Jokaiselle jotakin – Star Wars: Squadrons sallii pelikokemuksen kustomoinnin visuaalisella ja pelillisellä puolella

Tähtien sota -hävittäjäpeliä voi kustomoida mielensä mukaisesti kosmetiikan ja pelikokemuksen suhteen.

4.7.2020 12:31

Star Wars: Squadronsin jo aiemmin lupailtuja laajoja kustomointimahdollisuuksia on nyt avattu. Pelin luova johtaja Ian S. Frazier kertoi niin kosmetiikan kuin pelikokemuksenkin muokkausmahdollisuuksista IGN-sivuston haastattelussa.

Squadronsin moninpelistä tiedettiin jo aiemmin, että pelaajilla on mahdollisuus koristella aluksiensa ulkokuorta ja ohjaamoa. Frazierin mukaan jokainen elementti on suunniteltu näyttämään siltä, että sen olemassaolo Tähtien sota -universumissa olisi uskottavaa, mutta tästä huolimatta pelaajille annetaan vaihtoehto kytkeä kanssataistelijoiden käyttämät kosmeettiset lisäykset kokonaan pois päältä.

Myös pelaamista avittavat grafiikat ovat poistettavissa, jolloin pelaaja saa kaiken tietonsa vain aluksensa ohjaamon näytöiltä. Frazierin mukaan yksinpelikampanjan alkaessa pelaajalta kysytään haluaako tämä pelata standarditilassa – eli kaikki avustukset päällä – vaiko hardcore-tilassa, jossa apuna ovat vain ohjaamon näytöt ja niiden lukemat.

Lisäksi myös alusten tehojen jakaminen eri toiminnoille on pelaajan vastuulla. Perustilassa yksi napin painallus antaa täydet tehot esimerkiksi suojakilville, mutta edistyneemmät pelaajat voivat halutessaan ottaa tehojen jakamisen täyteen hallintaansa ja päättää kuinka paljon virtaa syöttää kilpiin, aseistukseen tai moottoreihin.

Star Wars: Squadrons julkaistaan 2. lokakuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa