JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R julkaistaan 2. päivä syyskuuta, Bandai Namco on lyönyt lukkoon.

Suosittuun manga- ja animesarjaan pohjautuva peli on ehostettu ja laajennettu versio alkujaan vuonna 2013 PlayStation 4:lle valmistuneesta JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battlesta. Teknisten viilauksien ohella uutukaiselta sopii odottaa 50 hahmoon kasvatettua taistelijatarjontaa, jouhevammaksi lupailtua toimintaa ja Eyes of Heaven -pelissä nähtyä tag team -mekaniikkaa.

Alkuperäisen pelin tavoin myös R-version on kehittänyt CybeerConnect2. Japanilaisstudio on tehnyt aiemmin esimerkiksi Naruto: Ultimate Ninja -sarjaa, .hack-roolipelejä sekä Asura’s Wrathin.

Saataville All Star Battle R tuodaan PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille ja Steamiin. PlayStationeille pelistä pitäisi olla odotettavissa ”piakkoin” demoa, joka tarjoilee mahdollisuuden kokeilla pelin verkkopuolta ja harjoittelutilaa.

Oletuksena JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R:lle on kertymässä näillä näkymin hintaa noin 50 euroa. Peliä varten on tulossa saataville myös kausipassi, joka tarjoaa ajan myötä pääsyn neljään lisäsisältöhahmoon.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa