Deadline kertoo, että HBO:n House of the Dragonista tutuksi tullut Milly Alcoock on pestattu DC:n uudelleenkäynistettävän supersankariuniversumin Supergirliksi.
Universumia vetävä James Gunn vahvistaa asian Threads-tilillään.

 

 

Julkaisu käyttäjältä @jamesgunn
Näytä Threadsissä

 


Milly Alcock nähtiin Game of Thrones -sivusarja House of the Dragonissa viiden jakson verran nuoren Rhaneyra Targaryenin roolissa. Sittemmin näyttelijää on päästy seuraamaan myös Lontoossa teatterilavalla, jossa Alcock teki debyyttinsä viime kesänä Arthur Millerin klassikkonäytelmä The Cruciblen avainroolissa.

Huhujen mukaan Alcock saatettaisiin nähdä Supergirlin roolissa jo ensi vuoden uudessa Teräsmies-elokuvassa, mutta sillä elokuvaa ei ole vielä alettu kuvaamaan, ei huhuja ole voitu vahvistaa.

Se on kuitenkin varmaa, että Alcockin Supergirl nähdään hänen omassa elokuvassaan, eli Supergirl: Woman of Tomorrow’ssa. Elokuvan kerrotaan olevan erilainen tarina Supergirlistä, joka on kasvanut Kryptonista irronneella kivenpalasella ja nähnyt kaiken kuolevan ympärillään. Gunn kuvaili hahmoa elokuvan julkistuksen yhteydessä seuraavasti.

– Hän on todella hardcore, ei aivan sellainen Supergirl kuin mihin olemme tottuneet.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa