Jakaminen PlayStation 4:llä monipuolistumassa uudella päivityksellä

Uusi PlayStation 4 -päivitys on kiikarissa ja sen on määrä hioa parempaan kuosiin konsolin tarjoamia jako-ominaisuuksia.

22.3.2014 04:15

Uusi suurempi järjestelmäpäivitys on tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle. Lähiviikkojen aikana Sony on aikeissa hioa uuteen uskoon erityisesti PlayStation 4:n jako-ominaisuuksia tarjoamalla aiempaa enemmän vapauksia konsolin käyttäjille.

Tuoreella päivityksellä PlayStation 4:stä on mahdollista poistaa viimein käytöstä niin kutsuttu HDCP-suojaus, mikä auttaa kaappaamaan pelikuvaa HDMI:n välityksellä. Samalla konsoli varustetaan uudella rikkaaksi kuvatulla videonkäsittelytyökalulla sekä mahdollisuudella hyödyntää USB-muistia PS4:llä otettujen kuvien ja videoiden säilömiseen.

Myös Twitch- ja Ustream-suoratoistopalveluiden PlayStation 4 -tuki on parantumassa piakkoin. Sony lupaa, että PlayStation 4:llä voi pian lähettää nettiin suoraa pelikuvaa 720p-resoluutiolla, minkä ohella Twitchiin tekemiä suoria lähetyksiään voi pian myös alkaa arkistoida talteen palveluun myöhempiä katseluja varten.

Tulevaisuudessa pukkaavien päivitysten osalta Sony on lisäksi vahvistanut, että mahdollisuus himmentää DualShock 4:n valopalkkia on tekemässä sekin tuloaan. Täysin pois päältä valoa ei olla kuitenkaan vieläkään saamassa.

Lähde: PlayStation Blog, Geoff Keighley (Twitter)

Lisää luettavaa