Irtisanottu Treyarch-kehittäjä paljasti kasapäin yksityiskohtia Call of Duty: Black Ops 4:n tulevaisuudesta

Lounastaukojen vuoksi irtisanottu Treyarch-kehittäjä on vuotanut kasan tietoja verkkoon.

13.11.2018 06:56

Call of Duty: Black Ops 4:n tulevaisuudensuunnitelmista on saatu uusia tietoja entisen kehittäjän kautta.

Pelin Zombies-pelitilan laadunvarmistuksen parissa työskennellyt kehittäjä on paljastanut joukon salaisuuksia ja yksityiskohtia Black Ops 4:sta Reddit-keskustelusivustolla. Ilmeisen tyytymätön kehittäjä kertoo saaneensa potkut lounastaukoihin liittyvien epäselvyyksien vuoksi ja syyttää Treyarchia huonosta johtamisesta. CallOfNobodyCares-nimimerkillä kirjoittanut kehittäjä tuli kuitenkin nähtävästi toisiin ajatuksiin, sillä hänen käyttäjätilinsä ja alun perin lähettämänsä viestit on poistettu Redditistä.

Reddit-käyttäjät ovat kuitenkin koostaneet yksityiskohdat entisen työntekijän paljastuksista omaan viestiketjuunsa. Paljastusten joukossa on liuta Zombies-pelitilaan piilotettuja yllätyksiä, mutta myös tietoja tulevasta sisällöstä. Ensimmäisen lisäsisällön kerrotaan toimivan esiosana Chaos-tarinalle ja sisältävän neljä uutta hahmoa. Myös Nuketowniin sijoittuvan Zombies-kartan kerrotaan olevan tulossa varmuudella lisäsisältönä. Zombies-tilaan on suunnitteilla myös 4 vs 4 -pelitila, jonka tulevaisuus on kuitenkin vielä epävarma.

Kehittäjä kertoi myös Black Ops 4:n kampanjan olleen työn alla vielä viime vuoden puolivälissä. Kampanjasta luovuttiin kuitenkin moninpelikarttojen kehittämisen tieltä. Kaikki paljastetut yksityiskohdat ovat luettavissa Reddit-koosteketjussa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa