Vuodesta 2010 asti kehitetty indieroolipeli Nexus City sekä sen sivuosa Selma’s Story on päätetty päästää haudan lepoon. Projekteja kehitti kehuja keränneestä VVVVVV:stä ja Super Hexagonista vastannut Terry Cavanagh yhdessä Moonlight-seikkailun työstäneen Jonas Kyratzesin kanssa.

Cavanaghin blogikirjoituksen mukaan hän ei itse ole työskennellyt yli äyräiden paisuneen Nexus Cityn parissa sitten vuoden 2011. Tästä huolimatta hän on kuitenkin toistuvasti kokenut pelin olevan yksi hänen parhaillaan käynnissä olevista projekteista, mikä on estänyt häntä paneutumasta kunnolla muunlaisten töiden pariin.

Omassa blogissaan Kyratzes puolestaan vakuuttelee, ettei pelin perumispäätös muodostunut esimerkiksi miesten välisten erimielisyyksien johdosta. Hän myös uskoo, että sekä Nexus Cityn pelilliset että tarinalliset elementit löytävät uuden kodin kehittäjien tulevista projekteista.

Päätöksen myötä Cavanagh on aikeissa viettää tovin aikaa lomaillen, minkä jälkeen hän voi aloittaa jälleen tyhjältä pöydältä. Kyratzesianilla piisaa sen sijaan jo puuhaa useiden peliprojektien, lastenkirjan ja elokuvaintohimonsa kanssa.

Lähde: distractionware, Jonas Kyratzes

Lisää luettavaa