Hyvästit suorituskykyongelmille? Batman: Arkham Knightin mittava pc-päivitys saapui

Batman: Arkham Knightin suorituskykyongelmiin on saatu nähtävästi isoja helpotuksia uuden pc-päivityksen myötä.

4.9.2015 06:00

Batman: Arkham Knightin pc-version merkittäviin suorituskykyongelmiin on saatu viimeinkin helpotusta ison päivityksen muodossa.

Kesällä heikon suorituskykynsä vuoksi jopa myynnistä vedetty Batman: Arkham Knightin pc-versio on saanut päivityksen, jonka kerrotaan parantavan pelin pyörimistä useilla osa-alueilla. Päivityksen pitäisi mm. vähentää Batman: Arkham Knightin ruudunpäivityksen takkuilua ja optimoida keskus- ja videomuistin käyttöä. Lisäksi tarjolla on kattavampi valikoima grafiikka-asetuksia, joilla peliä voi sovittaa omalle silmälleen ja kokoonpanolleen sopivaksi. Julkaisija Warner Bros.:n mukaan pelin pitäisi toimia paremmin kaikilla näytönohjaimilla, kunhan näytönohjainajurit on päivitetty viimeisimpään versioon.

Työ Batman: Arkham Knightin päivitysten parissa ei kuitenkaan ole vielä päättymässä. Kehittäjien kerrotaan työstävän mm. tukea useille näytönohjaimille, lisäsisältöpaketeille sekä muille sisältöpäivityksille.

Warner Bros. ei toistaiseksi ole paljastanut, koska Batman: Arkham Knightin pc-version myyntiä aiotaan jatkaa. Steam-sivuston mukaan peli on edelleen palaamassa jakeluun kuluvan syksyn aikana.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa