Hyvästit asetyrmälle: Enter the Gungeon laajenee vielä kerran ilmaiseksi

Kolmivuotias Enter the Gungeon laajenee vielä kertaalleen isosti.

1.4.2019 20:04

Tällä viikolla tulee kuluneeksi kolme vuotta indieräiskintä Enter the Gungeonin debyytistä, mitä kehittäjä Dodge Roll Games on juhlistamassa vielä yhdellä ilmaisella laajennuksella. Perjantaina 5. huhtikuuta kehiin isketään Farewell to Arms, johon päästään samanaikaisesti käsiksi niin Xboxilla, pc:llä, Playstation 4:llä kuin Switchilla.

Perinteisten lisäysten osalta Farewell to Arms tuo Enter the Gungeoniin kaksi uutta pelattavaa hahmoa ja tusinan verran lisää aseita sekä esineitä. Uusia tuttavuuksia ovat myös salainen haastavalla lisäpomolla varustettu kerros sekä Rainbow-tila. Jälkimmäiseksi mainitussa asetyrmään sukelletaan rajatulla varustuksella, jota on mahdollista muuttaa vain kerran kenttien alkuun putovia sateenkaariarkkuja tutkimalla.

Enter the Gungeon oli Dodge Rollin ensimmäinen pelijulkaisu, ja vaikka olemme erittäin ylpeitä siitä, olemme myös erittäin innoissamme voidessamme hypätä uuden projektin pariin täysaikaisesti. Toivottavasti kykenemme hyödyntämään kaikkea, mitä opimme Gungeonin kehityksen aikana tehdäksemme jotain aina vain parempaa, Enter the Gungeonin pääsuunnittelija Dave Crooks kertoo PlayStation Blogissa.

Lähde: Dodge Roll games (Twitter), PlayStation Blog

Lisää luettavaa