Hulluutta vai nerokkuutta? Mad Catzilta luuranko-ohjain pc- ja mobiilipelaamiseen

Uusi Mad Catz -ohjain haluaa miellyttää erityisesti mobiilipelaajia, mutta se kirjaimellisesti taipuu myös pc-peluuseen.

6.1.2015 20:49

Monenlaisiin peliaiheisiin erikoislaitteisiin erikoistunut Mad Catz on paljastanut uuden mahdollisesti joko nerokkaan tai sitten täysin pähkähullun Bluetooth-peliohjaimen. Hirvitys kantaa eläimellisesti nimeä L.Y.N.X. 9 ja se on suunniteltu käytettäväksi sekä pc:n että Android-laitteiden kanssa.

Erikoista L.Y.N.X. 9:ssä on sen luurankomainen ulkomuoto, jota voi muokata sen mukaan, millä laitteella sattuu milloinkin pelaamaan. Pc:llä esimerkiksi L.Y.N.X. on kuin alaston Sonyn DualShock-ohjain, mutta tarvittessa ohjaimesta muodostuu myös pidike sekä puhelimille että jopa tableteille. Ohjaimen mukaan pakataan myös HDMI-johdot, joilla osan kännyköistä ja tableteista voi siirtää käytettäväksi televisiossa.

Mad Catz suunnittelee julkaisevansa uuden ohjaimensa ainakin Amerikassa maaliskuussa 300 dollarin hintaan (n. 250€). Perinteisten nappuloiden ja tattien ohella ohjain on varustettu esimerkiksi mikrofonilla ja hiirisensorilla, ja kuuluupa pakettiin myös ohjaimeen kiinnitettävä QWERTY-näppiskin.

Lähde: Mad Catz, Kotaku UK

Lisää luettavaa