Huhu: Uusi kannettavuuteen painottuva Switch-malli tulossa aikaisintaan tänä vuonna

Huhut uudesta Switch-mallista alkavat kerätä keirroksia.

31.1.2019 20:15

Huhut uudesta Switch-mallista ovat alkaneet ottaa taas kierroksia. Aiemmin syksyllä amerikkalaislehti The Wall Street Journal raportoi vielä varsin ympäripyöreästi uuden Switchin tekevän tuloaan tänä vuonna, mutta nyt japanilaissanomalehti Nikkei laajentanut huhuja.

Nikkein saamien tietojen mukaan tuleva Switch-malli olisi painottamassa kannettavuutta ja tulisi näin ollen mahdollisesti luottamaan pienempään kokoon, halvempaan hintaan ja sivuuttamaan joitain ominaisuuksia. Tarkkoja tietoja mahdollisten ominaisuuksien menettämisestä ei vielä ole, mutta olettaa sopisi, että se liittyisi jotenkin ainakin laitteen käyttöön televisioiden kanssa.

Nikkein mukaan Nintendo olisi informoinut suunnitelmistaan jo muutamia pelinkehitysyhtiöitä. Aikaisintaan mallin olisi määrä saapua tänä vuonna.

Samassa yhteydessä Nikkei on raportoinut, että Nintendo suunnittelee lähitulevaisuudessa voimistavansa maksullisen Nintendo Switch Online -verkkopalvelunsa tarjontaa. Tarkoituksena sillä olisi erityisesti kosiskella enemmän pelaavaa kansaa. Tarkempia yksityiskohtia tällä saralla ei ole kuitenkaan vielä tiedossa.

Lähde: Nintendo Everything, Steve Bowling (Twitter), ResetEra, Gematsu, Nikkei

Lisää luettavaa