Viikonloppuna järjestetyssä popkultuurin suurtapahtuma San Diego Comic-Conissa julkistettiin suuri määrä tulevaa Marvel-sisältöä. Studion esittelemät viides ja kuudes julkaisuvaihe tulevat pitämään sisällään runsain mitoin niin suoratoistosarjoja kuin elokuviakin. Uusimpien huhujen mukaan kehitteillä olisi näiden lisäksi myös uutukainen Black Panther -peli.

Koodinimellä Project Rainier kulkeva pelituotanto on raporttien mukaan vielä alkutekijöissään eikä sillä siksi ole vielä virallista ilmestymisikkunaa lyötynä lukkoon. Alustavien tietojen mukaan pelin julkaisijana toimisi Electronic Arts ja sen kehittelystä vastaa mitä todennäköisimmin entinen Monolith-pomo Kevin Stephens uuden pelistudionsa kautta.

Stephens on työskennelyt aikaisemmin esimerkiksi Middle-earth: Shadow of Mordor, Batman: Arkham City- sekä Lego Harry Potter -pelien parissa.

 

Näillä tiedoin yksinpelattavaksi avoimen maailman seikkailuksi povailtu peli laittaisi pelaajat vetämään ylleen Black Pantherin asun sen edellisen kantajan kuoleman jäljiltä.

Selvillä ei vielä ole onko edesmennyt Black Panther Marvel-elokuvissakin nähty Chadwick Bosemaninkin esittämä T’Challa, vaiko joku toinen kyseisen manttelin kantaja. Boseman menehtyi suolistosyöpään kaksi vuotta sitten.

EA ei ole julkistanut peliä virallisesti. Kehityksestä raportoi Giant Bomb -sivuston toimittaja Jeff Grubb, jolta on aiemminkin saatu sisäpiirin ennakkotietoja pelimaailman tapahtumista.

Lisää luettavaa