Tylypahkan lajitteluseremonia on oleellinen osa Warner Brothersin tulevaa Hogwarts Legacy -peliä. Nyt siihen voi ottaa varaslähdön, sillä pelin kerrotaan olevan yhdistettävissä pelaajien Wizarding World –tileihin.

Pelaajat voivat maksuttoman rekisteröitymisen jälkeen selvittää sivustolla oman taikakoulun tupansa. Monille fantasiafranchisen faneille tämä on hyvin tärkeä osa heidän faniuttaan, joten mahdollisuus omimmalta tuntuvan tuvan varmistamiseen vaikuttaa järkevältä päivitykseltä pelin ominaisuuksiin. Toki seremonian voi halutessaan suorittaa myös vasta Hogwarts Legacyn sisäisestikin.

Jotta nämä Wizarding World -esitiedot saa siirrettyä tulevaan avoimen maailman RPG-seikkailuun, tarvitaan lisäksi myös maksuton WB Games -tili. Näiden luomisen jälkeen pelaajat voivat yhdistää tiliensä tiedot kätevästi turvakoodin avulla. Tarkemmat ohjeet tietojen yhdistämiseen voi lukaista täältä.

Virallinen Harry Potterin taikamaailmaan keskittyvä Wizarding World -sivusto mahdollistaa käyttäjilleen tupalajittelun lisäksi myös mm. taikasauvan määrittämisen, Ilvermorny-koulun lajittelun sekä Suojelius-loitsun luomisen. Aiemmin Pottermore-nimellä kulkenut sivusto on Warner Brothersin ylläpitämä ja sen uumenista löytyvää suurta tietokantaa päivitetään jatkuvasti pysymään ajan tasalla taikamaailman tapahtumista.

Hogwarts Legacy julkaistaan useamman viivästymisen jälkeen 10. helmikuuta 2023. Peli on tulossa saataville PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox One ja Series-konsoleille sekä pc:lle. Nintendo Switchin julkaisupäivä ei ole vielä toistaiseksi tiedossa.

Lähde: Wizarding World

 

Lisää luettavaa