Hideo Kojiman mahdolliset tulevaisuudensuunnitelmat laajenevat elokuvien ja suoratoistopalveluiden ohella myös kauhupelien pariin, jos hänen tuoreimpiin twiitteihin on uskominen.

Ennen kuin Konami lakkautti projektin Kojima oli kehittämässä uutta Silent Hills -peliä, jota edelsi hänen luomansa pelattavaksi demoksi tarkoitettu P.T. Tätä varten hän yritti katsoa Pangin veljesten ohjaaman kauhuelokuvan The Eye, mutta joutui jättämään sen liian pelottavana kesken.

Uudessa twiitissään Kojima kertoo, kuinka ”tehdäkseni pelottavimman kauhupelin, katson kauhuelokuvia herättääkseni kauhusieluni”. Hän jatkaa twiittiä kommentoimalla lainanneensa The Eyen nyt uusiksi miettien, pystyisikö hän katsomaan elokuvan tällä kertaa loppuun.

Twiitti itsessään on kaukana minkäänlaisesta varmistuksesta ja voi olla pelkästään nostalgista muistelua. Toisaalta Kojima saattaa myös pyrkiä herättelemään ”kauhusieluaan” saadakseen potentiaalista inspiraatiota seuraavaa peliprojektia varten.

Aiemmin tänä vuonna Kojima kertoi tosin työskentelevänsä ”ison suoratoistoon liittyvän jutun” parissa, minkä lisäksi hän vihjaili taannoin Kojima Productionsin siirtyvän tulevaisuudessa myös elokuvatuotannon pariin. Studion seuraavaa projektia ei ole kuitenkaan virallisesti paljastettu.

Lisää luettavaa