Netflixin tämänhetkisenä Geraltina ja DC:n elokuvauniversumin Teräsmiehenä tuttu Henry Cavill jakoi eilen Instagram-tilillään ikäviä uutisia.

Vastikään Black Adam -elokuvassa Clark Kentin roolin palannut Cavill on nimittäin saanut kenkää nyt myös tätä nykyä Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunnin ja kauhutuottaja Peter Safranin luotsaamalta DC Studiosilta, joka valmistelee uutta, nuoremmasta Teriksestä kertovaa elokuvaa.

– Olin juuri tapaamisessa James Gunnin ja Peter Safranin kanssa ja tuon mukanani surullisia uutisia. Minä en sittenkään tule palaamaan Teräsmiehen roolin. Minulle kerrottiin studion puolesta lokakuussa ennen heidän pestaustaan, että minun tulisi tiedottaa paluustani somessa, mutta sellaista elämä on. Vastuun siirtyminen on asia jolle ei voi mitään ja kunnioitan sitä. Jamesilla ja Peterillä on universumi rakennettavanaan. Toivon heille kaikkea hyvää, Cavill kommentoi.

Myös James Gunn otti osaa keskusteluun kertomalla Twitterin puolella tapaamisen olleen loistava ja täynnä keskusteluja erilaisista tavoista tuoda Cavill mukaan uuteen DC-pöhinään, vaikkei tarjolla olisikaan itse Teräsmiehen sukkahousut.

Henry Cavill järkytti taannoin fanikuntaansa ilmoittamalla jättävänsä Netflixin The Witcher -sarjan taakseen ensi vuonna ilmestyvän kolmoskauden jälkeen. Sarja kuitenkin jatkaa kulkuaan ja rooliin pestattiin australialaistähti Liam Hemsworth.

Teräsmies-suru-uutisen ilmestyessä verkkoon osa intohimoisimmista Noituri-faneista ennättikin jo pohtimaan Cavillin mahdollista paluuta Geraltin saappaisiin. Yhdysvaltalaisjulkaisu Variety vahvistaa kuitenkin, ettei miekkosen paluu hirviönmetstästäjän rooliin ole mahdollinen, vaan sarjan neloskauden tuotanto jatkuu Hemsworthin kanssa normaaliin tapaan.

Netflix-pomo Peter Friedlander kommentoi Cavillin lähdön yhteydessä olevansa varma Hemsworthin sopivuudesta rooliin.

– Henry on loistava Geralt ja uskon, että Liamkin tulee olemaan loistava Geralt. Tämänkaltaisia näyttelijänvaihdoksia on ollut ennenkin ja ne ovat toimineet hyvin. Olemme todella optimistisia tämän suhteen ja kunnioitamme The Witcher -brändiä, faneja ja tarinankerrontaa jatkossakin.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa