Google paljasti seuraavan virtuaalitodellisuusaskeleensa – tässä on Daydream View

Google paljasti virtuaalitodellisuuslaite Daydream View'n, joka on jälleen yksi Android-puhelimien voimalla toimiva visiiriviritys.

5.10.2016 13:07

Google on paljastanut virallisesti seuraavan virtuaalitodellisuusaiheisen hankkeensa. Kyseessä on kankainen virtuaalitodellisuusvisiiri Daydream View, joka käyttää hyödykseen Daydream-tuella varustettuja Android-puhelimia, kuten Googlen uusia Pixel-luureja.

Daydream View on suunniteltu varsinkin juuri kannettavuutta ajatellen, miksi siitä luvataan kevyttä ja kestävää sekä helposti huollettavaa. Daydream View’n sisään ujutettavat puhelimet voivat olla myös erikokoisia, eikä niiden yhdistäminen laitteeseen vaadi esimerkiksi minkäänlaisten johtojen kanssa säätämistä.

Käytettäväksi Daydream View’n pitäisi soveltua niin pelaamiseen kuin erilaisten viihde- ja muiden hyötysovellusten käyttöön. Laitteen mukaan Google pakkaa mukaan pienen kaukosäädintä muistuttavan ohjaimen, jolla käyttäjät voivat vuorovaikuttaa ohjelmistojen kanssa niin liikkeiden kuin osoittelunkin voimalla.

Ensimmäisillä markkina-alueilla (USA, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Australia) Daydream View saadaan myyntiin marraskuussa. Hintaa sille on kertymässä hieman alueesta riippuen sellaiset 70 euroa. Suomeksi siitä voi lueskella lisää Googlen kauppasivuilta.

Lähde: Google

Lisää luettavaa