GOG tarjoaa historiallista toimintaseikkailua maksutta huomiseen asti!

The First Templar -peli on saatavilla maksutta osana GOG:n kesäalea lauantaihin kello 16 asti, joten pelin lunastamiseksi kannattaa toimia ripeästi.

5.7.2024 18:02

Haemimont Gamesin kehittämä ja Kalypso Media Digitalin julkaisema historiallinen toimintaseikkailupeli The First Templar – Special Edition on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG-pelipalvelusta huomiseen 6. heinäkuuta kello 16.00 saakka.

Lunastaakseen pelin pelaajan tulee suostua vastaanottamaan GOG:n markkinointisähköposteja.

Pelin kuvauksen mukaan The First Templar seuraa kahden päähenkilön tarinaa. Ensimmäinen näistä on ranskalainen temppeliherra ja toinen edellä mainitun hahmon kumppani, joka on harhaoppiseksi julistettu aatelisnainen.

Pelaajan on ”paljastettava temppeliherrojen ritarikunnan salaisuudet, osallistuttava suureen salaliittoon ja löydettävä pyhän Graalin salaisuus”. Matkallaan sankarit kohtaavat voimakkaita vastustajia, joihin kuuluu myös Ranskan kuningas Filip IV.

The First Templar sisältää sekä yksinpelin että yhteistyötilan. Yksin pelatessaan pelaaja voi vaihtaa kahden hahmon välillä jättäen toisen sankarin pelin tekoälyn ohjattavaksi. Toinen pelaaja voi liittyä milloin tahansa peliin mukaan ja ottaa tekoälyn hallitseman sankarin ohjattavakseen.

Pääset lataamaan pelin täältä.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa