Ghost Recon Breakpoint -räiske jatkuu kokonaan uudella pelitilalla – valloita avoin pelimaailma vihollisjoukoilta Conquest-taistossa

Tila toimii käytännössä jatkona alkuperäiselle tarinalle.

29.10.2021 13:16

Suuri sisältöpäivitys tekee tuloaan Ghost Recon Breakpointiin ensi viikolla 2. päivä marraskuuta.

Päivityksen myöt Breakpoint saa sisuksiinsa kokonaan uuden Conquest-tilan, joka toimii jatkona pelin päätarinalle. Conquestissa pelaajat palaavat Auroa-saarille valloittaakseen sen neutraalin Outcast-ryhmittymän haltuun, mikä tapahtuu suorittamalla vihollisjoukkojen toimintaa heikentäviä tehtäviä ja löytämällä niiden avulla pelimaailmassa piileskelevät luutnanttipomot.

Jotta meno pysyy tuoreena, on mukaan ujutettu uusia Bodark-vihollissotilaita, joilta löytyy joukko tuoreita kikkoja häiritä pelaajien työskentelyä.

Vapautustyö on jaettu tapahtumaan alueittain ja pelaajan edistymisen on määrä näkyä pelimaailmassa niin vähenevinä uhkina kuin visuaalisina muutoksina. Pelaamaan houkutellaan myös esimerkiksi sillä, että pelin tasokatto on noussut nyt leveliin 99 asti, mitä voi käyttää hyödyksi omien pelityylien tehostamisessa. Myös uusi näkymättömyysominaisuus on avattavissa pelitilan kautta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa