Geraltin ääninäyttelijä Doug Cockle: ”En ymmärrä Netflixin The Witcher -sarjaa”

Peliäänien legenda kertoo myös roolistaan agentti Nightingalena pelissä Alan Wake 2.

17.4.2024 19:33

Näyttelijä Doug Cockle antoi Youtuben Behind The Voice -kanavalle haastattelun, jossa hän myöntää olevansa hämmentynyt Netflixin The Witcher -sarjan ottamasta suunnasta. Hän sanoo pitäneensä ensimmäisestä kaudesta, mutta pudonneensa sen jälkeen kärryiltä.

”Haluaisin päästä juttelemaan kirjoittajien kanssa ymmärtääkseni, miksi he päätyivät tiettyihin ratkaisuihin. Jos tarkastellaan vaikkapa The Last of Us -sarjaa, se seurasi pelin narratiivia melko uskollisesti ja onnistui hienosti”, Cockle sanoo. ”Ymmärrän kuitenkin, että eri adaptioille on annettava tilaa kasvaa omiin suuntiinsa.”

Cockle tunnetaan erityisesti The Witcher -pelien sankarin Geralt of Rivian matalasta äänestä, mutta hän on esiintynyt kymmenissä muissakin peleissä. Uudemmista rooleista mainittakoon Baldur’s Gate 3:n jumalhahmo Bhaal ja Alan Wake 2:n agentti Robert Nightingale. Jälkimmäinen hahmo toteutettiin mallintamalla peliin alaston Cockle koko komeudessaan.

”Seisoin pukeutuneena pelkkiin G-stringeihin, kun 70 kameraa kuvasi 51-vuotiasta vartaloani. Tällaisina hetkinä täytyy vain asennoitua niin, että hitot, kyllä tämä tästä. Pieni kuolema taiteen vuoksi. Jopa hampaani skannattiin yksityiskohtaisesti. He loivat täydellisen digitaalisen Doug Cocklen. Paitsi ne alakerran osat, joissa käytettiin toista mallia.”

”Tapasin Sami Järven kuvauksissa varastohallissa Lontoossa. Olin tulossa pukuhuoneesta verisissä meikeissä ja proteeseissa, kun hän yllätti minut: ’Hei olen Sami! Tiedäthän, Sami? Olemme jutelleet Twitterissä.’ Anteeksi, en osaa hyvin matkia Samin ruotsalaista aksenttia.”

Lähteet: Behind The Voice, Eurogamer

Kuvat: CD Project Red, Remedy, DougCockle.com

Lisää luettavaa