Sam & Max -seikkailupelisarja saa jatkoa tänä vuonna.

Varsinaisesta uudesta pelistä ei kuitenkaan ole kyse, vaan kehittäjä Skunkape Games on paljastanut julkaisevansa remasteroidun version Sam & Max: The Devil’s Playhousesta. Alun perin Telltale Gamesin kehittämä Sam & Max: The Devil’s Playhouse julkaistiin vuonna 2010, mutta nyt peli palaa uudistettuna versiona.

Skunkape on aikaisemmin julkaissut remasteroidut versiot myös muista Telltalen Sam & Max -seikkailuista. Kehitysstudio koostuukin osin aikaisemmin Telltale Gamesissa työskennelleistä kehittäjistä. Seikkailupeleistään tunnettu Telltale Games joutui taloudellisten vaikeuksien vuoksi irtisanomaan suurimman osan henkilöstöstään vuonna 2018, mutta sittemmin studio on tehnyt paluun uusien peliprojektien merkeissä.

Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered julkaistaan vuoden 2023 aikana. Pelille ei ole vahvistettu julkaisualustoja. Aiemmat Sam & Max -remasteroinnit on kuitenkin julkaistu pc:lle, Xboxille, PlayStationille ja Switchille, joten sama kohtalo odottanee myös The Devil’s Playhouse Remasteredia.

Lähde: Skunkape Games

Lisää luettavaa