Entinen Remedy-pomo pystytti uuden pelistudion Helsinkiin – tulossa ensimmäisenä taktista pc-räiskintää

Remedya aikoinana vetänyt Matias Myllyrinne on perustanut nyt ilmaisiin pc-peleihin keskittyvän Redhill Gamesin.

19.11.2018 22:08

Uusi pelitustudio Redhill Games on saanut alkunsa Helsingissä. Etunenässä yhtiötä on ollut perustamassa Remedy Entertainmentin entinen toimitusjohtaja Matias Myllyrinne, joka on jo tempaissut mukaansa vanhaa henkilöstöä muun muassa Guerrilla Gamesilta, Wargamingilta, Starbreezelta ja Next Gamesilta.

VentureBeat-sivuston saamien tietojen mukaan studio on parhaillaan 13 hengen kokoinen, mutta lisää populaa on tarkoitus pestata vielä tämän vuoden aikana. Aikeena Redhillilla olisi erikoistua ilmaiseksi pelattaviin pc-peleihin, joiden pariin pelaajat voisivat palata aina vain uudelleen ja uudelleen harrastuksen tavoin. Ensimmäisenä odotettavissa vaikuttaisi olevan jonkinlainen taktinen räiskintäkokemus.

– Helsinki on nähnyt paljon menestystä mobiilirintamalla, mutta ei niinkään paljoa pc-puolella. Se on paljon vaadittu, mutta yksilöt ratkaisevat kaiken. Meillä on henkilöstöä Itä- ja Länsi-Euroopasta. He ovat mestareita ammatissaan ja mahtavia joukkupelaajia, Myllyrinne kertoo VentureBeatille.

Pystyssä Redhillilla on jo omat pienet nettisivut, joiden kautta se ottaa vastaan avoimia työhakemuksia.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa