Ensimmäisten battle royale -pelien joukkoon lukeutunut The Culling julkaistiin uusiksi – pelattavissa nyt ilmaiseksi

Alkuperäinen The Culling on uusiutunut ilmaispeliksi.

15.9.2018 15:07

Pelistudio Xaviant on julkaissut uudelleen varhaisempien battle royale pelien joukkoon kuuluneen The Culling -räiskintänsä. Nykyisin nimellä The Culling: Origins tunnettu peli on tällä kertaa ilmainen ja kehittynyt hieman myös edellisestä versiosta.

Uusina asioina Origins esittelee niin taitopohjaisen ottelunmuodotuksen, päivitetyn taidetyylin, uusia aseita, ääni-chatin, tasojen keruun ja siihen liittyvät loottilaatikot sekä valuutan ansaitseminen. Xaviant luonnollisesti lupaa, ettei pelissä voi ostaa mitään pelattavuuteen vaikuttavia lisiä, vaan kaikki bonukset ovat nimenomaan kosmeettisia.

Tulevaisuudessa Xaviant aikoo päivitellä peliä lisäksi tasaisesti niin korjausten, uuden sisällön kuin ominaisuuksien osalta. Se toivoo saavansa mukaan esimerkiksi vielä esimerkiksi Fortnite-tyylisen Battle Passin ja rajatun aikaa voimassa olevia pelitiloja.

The Cullingin jo aiemmin omistaneet saavat uudenlleenjulkaisun myötä haltuunsa hajanaisia bonusherkkuja sisältävän Original Ganster -varustepaketin.

Vasta aiemmin heinäkuussa Xaviant oli puskenut kovalla vauhdilla ulos The Cunning II:ta. Sen saama vastaanotto oli kuitenkin niin jäätävä, että koko studion tilanne ajautui vaakalaudalle ja kehittäjät joutuivat miettimään uusiksi seuraavia askeleitaan. Paluu ensimmäisen The Cullingin pariin osoittautuikin lopulta kehittäjien mielestä parhaaksi ratkaisuksi edetä.

Toistaiseksi Xaviant ei ole antanut ajankohtaa sille, milloin Xbox Onen versio The Cullingista olisi saamassa Origins-päivityksensä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa