Ensimmäinen maailmansota ei ole vielä ohi – verkkoräiskintä Verdun kahmaisi mittavan ilmaispäivityksen

Verdunin sotaisassa maailmassa meno on taas aina vain massiivisempaa.

16.12.2018 13:19

Verkkoräiskintä Verdunin pelaajat ovat päässeet maiskuttelemaan uutta mittavaa sisältöpäivitystä näin viikonloppuna. 

Perinteisempinä lisäyksenä Verdun on kasvanut St. Mihiel Salient -nimisellä kartalla sekä siirtomaajoukko Tirailleurs Sénégaleselle. Uusilla sotilailla on tarjota peliin yhtälailla lisää aseita, kuten viidakkoveitsi, uusia räjähteitä ja Mle 1907 -kivääri.

Pelitilojakin on ilmestynyt yksi lisää, sillä vastaisuudessa pelaaminen on mahdollista 64 pelaajan Frontlines-yhteenotoissa. Aina vain isomman pelaajamäärän pitäisi muovata uusiksi taktiikoita, joilla Verdunia on aiemmin tavanomaisesti pelattu, Jotta yhteenotot pysyisivät myös aktiivisina, täytetään tyhjät pelaajapaikat boteilla, kunnes niihin löydetään mukaan oikea ihminen.

Muiden säätöjen osalta Verdunin käyttöliittymää on laitettu uusiksi, minkä yhteydessä taisteluihin on tuotu mukaan uusittu karttanäkymä. Se auttaa hahmottamaan paremmin taistelujen kulkua ja hallitsemaan tarkemmin hahmojen uudelleensyntymistä.

Lähdelinkistä tarjolla on yksityiskohtaisempi selostus lisäyksistä ja muutoksista. Oheisella trailerillakin voi tutustua tuoreimpiin lisäyksiin.

Lähde: Verdun

Lisää luettavaa