Doom päivittyi versioon 6.66 – kaikki lisäsisältö on nyt ilmaista ja moninpelikin uudistui

Doom on yltänyt nyt versioon 6.66, mikä on muovannut hieman sen moninpeliä ja avannut kaikkien saataville pelin lisäsisällön.

19.7.2017 21:52

Uusi mittava päivitys on rantautumassa parhaillaan id Softwaren uusimpaan Doom-räiskintään. Osuvasti versionumeroa 6.66 kantava päivitys tekee pelin kaikesta lisäsisällöstä aina sen lisäkarttoja ja -varusteita myöten ilmaisia, minkä lisäksi se muutenkin muovaa pelin verkkopuolta uuteen kuosiin.

Merkittävin muutos moninpelissä on uusi keino haalia varusteita. Jatkossa pelaajia palkitaan tietyillä varusteilla sen mukaan, mikä näiden taso on ja mitä pelin sisäisiä haasteita nämä ovat suorittaneet. Aiemmin varusteita jaeltiin enemmän satunnaisuuden pohjalta.

Pelin Hack Module -kyvyt ovat jatkossa myös pysyviä ominaisuuksia Doomin yksinpelikampanjan Rune-kykyjen tapaan. Pelin moninpeli käyttöliittymä on saanut samalla myös kohennuksia.

Uusien järjestelyjen myötä id Software on resetoinut pelaajien tasot Doomin moninpelipuolella. Jo aiemmin varusteita keräilleet voivat kuitenkin päättää, haluavatko he pitää kamansa tai aloittaa niiden keruun uuden järjestelmän kanssa puhtaalta pöydältä. Doomin veteraanipelaajat saavat haltuunsa myös merkinnän, josta voi tunnistaa näiden omistautumisen peliin.

Kokonaisuudessaan listan muutoksista löytää Bethesdan kotisivuilta. Mikäli Doom ei ole vielä tuttu, voi sitä testata tänä viikonloppuna ilmaiseksi kaikilla alustoilla sekä moninpelin, Snapmapin että kahden kampanjatason osalta torstai-illasta alkaen.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa