Bleeding Edge on vahvistunut brittikehittäjä Ninja Theoryn seuraavaksi peliksi. Yksinpeleistä aiemmin lähinnä tunnettu studio lähtee valloittamaan uutukaisensa voimin nettipelien maailmaa, sillä tarjolla on kahden nelihenkisen tiimin välistä kahinointia.

Räiskintää Bleeding Edge ei kuitenkaan tarjoa. DmC: Devil May Cryn taisteluvetäjänä toimineen Rahni Tuckerin johdolla Ninja Theory on lähtenyt tekemään lähitaisteluun keskittyvää peliä, jossa kamppailemaan päästään useilla erilaisilla uniikeilla hahmoilla vaarojen täyttämillä areenoilla. Toiminnasta luvataan tyylikästä, vauhdikasta sekä sulavaa, ja sen on määrä painottaa niin ketjuhyökkäysten tekemistä kuin vihollisiskujen taitavaa väistelyä ja torjuntaa.

Tyyleiltään pelihahmot jaetaan Assassin-, Support- ja Heavy-luokkiin, mistä niitä pääsee lisäksi muokkaamaan vielä oman pelityylin mukaiseksi pelaamalla ansaittavilla kyberneettisillä modeilla. Kosmeettisia kustomointimahdollisuuksia ei ole tietysti myöskään unohdettu.

Raporttien mukaan Bleeding Edgea on konseptoitu tavalla jo toisella useamman vuoden ajan. Kunnolla vauhtiin se saatiin ilmeisesti Microsoftin hankittua Ninja Theoryn itselleen.

Ensitestiin Bleedign Edge saadaan jo kesäkuun 27. päivä, kun se tuodaan tekniseen alpha-testiin. Mukaan voi ilmoittautua pelin kotisivuilta. Matkalla Bleeding Edge on Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa