Dieselpunk-pupuja, tunteellista räiskintää ja muuta siltä väliltä – tätä kaikkea Sony auttaa tuomaan PS4:lle Kiinassa

Sony on esitellyt lisää Kiinassa kehitettäviä China Hero Project -ohjelmaan kuuluvia pelejä.

10.3.2019 16:22

Sony on paljastanut kokonaisen joukon uusia PlayStation 4 -pelejä, jotka ovat saamassa syntynsä osana sen kiinalaista China Hero Project -ohjelmaa. Lupaavia Kiinassa tehtäviä pelejä etsivä ja tukeva hanke on vahvistunut nyt ainakin seitsemällä nimikkeellä, joiden joukkoon mahtuu useampiakin eri genren edustajia.

Trailerin voimin julkistuksensa saivat erilaisten verkkopelien osalta tunnevetoinen räiskintäteos Convallaria ja hieman historiallisempi RAN: Lost Island. Hippusen jännitysvetoisempaa seikkailua tarjoilemaan saapuu vuorostaan In Nightmare, kun taas F.I.S.T. on dieselpunk-aiheinen metroidvaniaseikkailu. Muita tuotoksia olivat toimintaroolipeli AI-Limit ja hiippailu- ja hakkerointikeskeinen Evotinction.

Jo aiemmin paljastunut toimintaroolipeli Anno: Mutantionem on sekin vahvistunut nyt osaksi China Hero Projectia. Muista hieman vanhemmista China Hero Project -hankkeista Hardcore Mecha ja Immortal Legacy: The Jade Cipher saivat nekin uudet videot. Pelien, kuten maailmalla laajemminkin jo kovasti huomiota herättäneen Lost Soul Asiden, kehityksen kerrotaan etenevän yhä sujuvasti.

China Hero Project on nimenomaan Sony Interactive Entertainment Shanghain hankkeita. Niiden tulosta länteen ei ole siis vielä juuri varmuutta, joskin globaaleihin julkaisuihin yltäminen on yksi ohjelman tavoitteista.

Lisää luettavaa