Del Toro kiroaa Konamia: ”Silent Hillsin kuoppaamisessa ei ole mitään järkeä”

Silent Hillsin peruutuksesta on jo puolisen vuotta, mutta ohjaaja Guillermo del Toro ei ole vieläkään toipunut pettymyksestä.

15.10.2015 09:50

Silent Hillsin kuolemantuomiosta tulee pian puolisen vuotta, mutta ohjaaja Guillermo del Toro ei ole vieläkään toipunut tappiostaan.

Mies on jälleen avautunut surutyöstään medialle uuden Crimson Peak -elokuvansa markkinoinnin yhteydessä, eikä teksti ole kaunista. Bloody Disgusting -kauhuleffasivustolle katkera del Toro päivitteli Konamin peruutuspäätöksen täydellistä järjettömyyttä.

– Kuvittelin, että voisimme tehdä merkittävän pelin ja todella iskeä genren ytimeen. Siinä, ettei peliä nyt tule, ei ole mitään v*tun järkeä. Ei mitään v*tun järkeä, del Toro kirosi haastattelussa.

Bloody Disgustingin piinapenkissä del Toro myös paljasti hieman enemmän Silent Hillsin pelillisestä suunnasta. Vaikka fanit saivat hieman vihiä pelin tunnelmasta PlayStation Storen P.T -demon muodossa, on lopullisen vision kerrottu jo aiemmin olleen hyvin erilainen.

– Olen nähnyt joitain Silent Hillsiä varten suunnittelemiamme asioita myöhemmin ilmestyneissä peleissä, kuten The Last of Usissa. Se saa minut ajattelemaan, että olimme menossa oikeaan suuntaan. Halusimme luoda paniikkia kaavailemillamme ratkaisuilla, ja on todella sääli, ettei se tule tapahtumaan, lyöty mies summasi.

Lähde: Bloody Disgusting, VG247

Lisää luettavaa