Death Stranding -elokuva sai taakseen ison nimen – Kojima Productions löi hynttyyt yhteen A24:n kanssa

Kojima Productions paljasti ryhtyneensä yhteistyöhön A24:n kanssa.

14.12.2023 20:41

Kojima Productions on paljastanut uuden tuotantokumppaninsa Death Stranding -elokuvalle.

Studio paljasti viime vuonna työstävänsä Death Stranding-peliin pohjautuvaa elokuvaa. Tuolloin elokuvan kerrottiin tavoittelevan suurten Hollywood-tuotantoarvojen sijaan taiteellisempaa otetta. Nyt elokuvalle on saatu taiteellisiin tavoitteisiin sopiva kumppani.

Death Stranding -elokuvaa tuotetaan yhdessä A24-yhtiön kanssa. A24 tunnetaan esimerkiksi viime vuonna Oscar-palkintoja kahmineesta Everything Everywhere All At Oncesta, Uncut gemsistä, Midsommarista sekä tänä vuonna ilmestyneestä Talk to Mestä. Pelin luoja Hideo Kojiman mukaan A24 oli luonteva kumppani Death Stranding -elokuvan tekemiseen.

– Heidän innovatiivinen lähestymistapansa tarinankerrontaan sopii siihen, mitä Kojima Productions on tehnyt viimeisen kahdeksan vuoden ajan, Kojima kertoi tiedotteessa.

Kojiman mukaan tarkoituksena ei ole tehdä Death Strandingista suoraa elokuvakäännöstä, vaan sovittaa maailma erityisesti valkokankaita varten.

– Luomme Death Stranding -universumin, jollaista ei ole nähty koskaan aikaisemmin ja joka on saavutettavissa ainoastaan elokuvan välityksellä.

Death Stranding -elokuvan valmistumisaikataulusta ei ole vielä tietoa. Kojima Productions työstää elokuvan rinnalla myös Death Stranding 2 -peliä sekä äskettäin esiteltyä Xbox-projekti OD:tä, jota työstetään yhdessä elokuvaohjaajana ja näyttelijänä tunnetun Jordan Peelen kanssa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa