Cyberpunk 2077:n traileriin piilotettu viesti kertoo, miksi julkaisu viivästyi

Cyberpunk 2077:n traileriin piilotettu viesti raottaa verhoa viivästyksen taakse.

29.8.2018 07:23

CD Projekt REDin äskettäin julkaisema Cyberpunk 2077:n traileri sisältää piiloviestin peliä kuumeisesti odottaville faneille.

Trailerin viimeiseen ruutuun piilotettu viesti pahoittelee, että trailerin julkaisussa kesti niin pitkään. Peliä esiteltiin kesäkuun E3-messuilla suljettujen ovien takana, mutta julkisuuteen pelistä saatiin videokuvaa vasta nyt. Cyberpunk 2077 -kehittäjien mukaan taustalla oli studion oma epävarmuus ideoistaan ja pelin lopullisesta muodosta.

-Kun kehittäjä esittelee pelikuvaa pelistään, se tarkoittaa, että peli näyttää tältä ja toimii näin, studio muotoilee viestissään.

-Tässä tapauksessa niin ei ole. Cyberpunk 2077 on syvällä kehitystyössä. Meillä on paljon suunnitelmia ja paljon mekanismeja pelitestissä, mutta emme tiedä mitkä niistä selviytyvät julkaisuun. Tämän vuoksi juuri näkemienne kaltaisten videoiden julkaiseminen on riskialtista – emme halua pelaajien sanovan, että ”tuo ase toimi eri tavalla edellisessä videossa” tai ”miksi muutitte käyttöliittymää?”. Muutos kuuluu pelien kehitykseen ja lukemattomia asioita muokataan päivittäin. Pelkomme oli (ja on tavallaan vieläkin), että luulette nähneenne tarkalleen, miltä Cyberpunk 2077 näyttää.

Viestin mukaan Cyberpunk 2077:n keskeneräistä versiota nähneiden vastaanotto oli kuitenkin niin positiivinen, että studio uskaltautui jakamaan pelin nykyisessä muodossaan suuren yleisön nähtäväksi.

Cyberpunk 2077 on työn alla pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa