Cyberpunk 2077:n mahdollisia moninpelisuunnitelmia ei ole lyöty lukkoon – osuus voidaan hylätä myös kokonaan

CD Projekt Red ei ole aikeissa lisätä Cyberpunk 2077:ään moninpeliä, jos se ei sovi kunnolla joukkoon.

21.8.2019 09:56

CD Projekt Red on vihjaillut studion tulevan Cyberpunk 2077:n saavan mahdollisen moninpelin jo vuodesta 2013 lähtien, mutta tuoreimpien tietojen mukaan kehittäjä on valmis myös hylkäämään koko idean.

Gamescomissa aiheesta keskustellut konseptitaiteilija Marthe Jonkers vahvistaa kyllä studion pyörittelevän pelin moninpelikomponenttia, mutta sen julkaisun jälkeinen toteutus on edelleen ilmassa. Alkuvuodesta 2020 nähtävä Cyberpunk 2077 keskittyy tosin yhä puhtaasti yksinpelattavaan kokemukseen.

– Jos lisäämme moninpelin, sen täytyy sopia peliin hyvin. Immersio on meille todella tärkeää, ja meidän täytyy pitää huolta, että kaikki osaset toimivat keskenään. Yksinpeli pysyy kasassa. Emme aio vain lätkäistä sen kylkeen moninpeliä ja pyyhkiä käsiämme, Jonkers kertoo.

– On myös täysin mahdollista, että jos se ei sovi yhteen, niin sitten se ei sovi. Emme tekisi koskaan mitään sellaista, joka ei yltäisi vähintään The Witcherin standardeihin. En tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään, mutta pidämme huolen siitä, että tekemämme on laadullisesti huipputasoa, Jonkers jatkaa.

Studion pomo Adam Badowski on tosiaan kertonut jo vuonna 2013 studion suunnittelevan peliin jonkinlaisia moninpelitoimintoja. Hiljattain studio vahvisti tätä tarkoitusta varten sen tiloissa työskentelevän 40 henkilöä.

Cyberpunk 2077 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. huhtikuuta 2020.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa