Crysis-kehittäjä havittelee palaansa herkullisesta MOBA-kakusta

Crytek on viimein täyttämässä velvollisuutensa kohtalaisen kokoisena pelitalona. Yhtiön bulgarialaisessa studiossa työn alla on parhaillaan Arena of Fateksti kutsuttu areenamäiske.

25.5.2014 14:45

Elinaikansa aikana enimmäkseen räiskintää työstänyt pelitalo Crytek näyttää askeltavan keskelle MOBA-villitystä. Yhtiö on julkistanut, että sen bulgarialaisissa toimistotiloissa työn alla on tällä hetkellä Arena of Fateksi kutsuttu pelikokemus, jota tavoitellaan beetatestiin vielä täksi kesäksi.

Vaikka Crytek ei pelin julkistustiedotteessa suoranaisesti käytäkään termihirviötä ”MOBA”, viittaavat yhtiön puheet kymmenen hengen toiminnallisista areenamätkinnöistä kuitenkin hyvinkin paljon Dotan ja League of Legendsin inspiroimaan toimintaan. Crytek on luvannut Arena of Faten olevan tietenkin myös syvällinen mutta helposti lähestyttävä peli, jossa piisaa jonkinlaisia ennennäkemättömiä pelillisiä kiemuroita. Verkkopohjaisten arenaamätkintöjen markkinointikliseistä kaikki on siis käytetty.

Arena of Fatea on tarkoitus esitellä tarkemmin kesäkuun E3-messuilla. Mukaan sen lähestyvään beetaan voi yrittää hakea pelin kotisivujen kautta.

Lisää luettavaa