CD Projekt RED tehostaa Cyberpunk 2077:n kehitystä uudella studiolla

CD Projekt RED koostuu jatkossa kolmesta puolalaisstudiosta. Uusi tiimi hyppää välittömästi mukaan Cyberpunk 2077:n kehitykseen.

20.3.2018 21:08

Uusi studio on liittynyt osaksi The Witcher– ja Cyberpunk 2077 -kehittäjä CD Projekt REDia. Jo aiemmin Varsovasta ja Krakovasta käsin toimineella yhtiöllä on jatkossa toimipiste myös Puolan lounaisosassa sijaitsevassa Wrocławissa, joka on perustettu aiemmin Strange New Things -nimellä tunnetun tiimin pohjalta.

Tarkoituksena CD Projekt RED Wrocławilla olisi tukea roolipeli Cyberpunk 2077:n kehityksessä. Näin alustavasti studio koostuu 18 henkilöstä, mutta parhaillaankin CD Projekt on jo aktiivisesti etsimässä lisää väkeä uuteen toimipaikkaansa. 

– Wrocław on yksi Puolan suurimmista ja teknologisesti edistyneimmistä kaupungeista, joka toimii vahvojen luovien lahjakkuuksien leikkikenttänä. Uskon, että nykyisten ja tulevaisuuden projektiemme mittakaava sekä tarjoamamme yleispaketti auttaa vetämään puoleensa ihmisiä, jotka olivat aiemmin epäröiviä Varsovaan tai Krakovaan muuttamisen suhteen, CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński kertoo.

Minkäänlaista uutta infoa uuden studion perustaminen ei ole tuonut Cyberpunk 2077:n suhteen. Tiedossa ei siis vielä esimerkiksi ole, miten kauan peliä joudutaan tarkelleen vielä odottelemaan. Aiemmin alkuvuodesta sentään huhuiltiin, että peli voisi olla jossain muodossa näytillä kesän E3-messujen yhteydessä.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa