Blizzard näyttäisi aloittaneen seuraavan Overwatch-sankarin ja tämän kykyjen vihjailun, jos liutaan ilmeisiä vihjeitä ja vuotoja on uskominen.

Studio julkaisi virallisella Twitter-tilillään uuden Developer Update -videon, joka tosin keskeytyy lähes välittömästi pyörteeseen, joka imee Jeff Kaplanin ja videomateriaalin sisäänsä. Tätä seuraa joukko laskukaavoja sekä taustalla soiva pianosävellys.

Virallisia kanavia pitkin julkaistiin myös toinen twiitti, jossa samainen sävellys on yhdistetty mysteeriseen lähikuvaan paidasta, jossa lukee Subject Sigma, sekä varoitusääneltä kuulostavaan sireeniin.

Blizzard onnistui tosin paljastamaan vahingossa kryptisen vihjailun itse julkaisemalla uudesta hahmosta aavistuksen paljastavamman kuvan Meksikossa julkaistussa blogimerkinnässä tulevasta 2-2-2-päivityksestä. Sittemmin jo poistetussa statistiikkakuvassa nähdään tummahiuksinen ja vanhempi mieshenkilö, joka kantaa nimeä Sigma. Sigma-merkkiä käytetään puolestaan matematiikassa ja fysiikassa, mikä yhdistää hahmon studion aiempiin paljastuksiin.

Reddit-käyttäjä EnVyUs on puolestaan teorisoinut videolla nähtäviä kaavoja ja tehnyt niiden johtopäätöksellä ennusteita Sigman tulevista kyvyistä.

Hänen mukaansa hahmolla olisi kranaatti, joka jää paikalleen ja kaartaa kaikkia sen vierestä kulkevien ammuksien ja kykyjen lentoratoja, sekä jonkinlainen säde, joka muokkaa painovoimaa ja nostaa pelaajan ilmaan. Ultimate-kykynä uudella sankarilla olisi puolestaan kaikki luodit ja kyvyt itseensä imevä pallo, joka tehostaa omaa joukkuetta.

Sigma on järjestykseltään 31. sankari Overwatchiin, jos vihjailut pitävät paikkansa.

Lähde: Twitter, Reddit

Lisää luettavaa