BioShockin ja System Shock 2:n innoittama strategiaräiskintä Void Bastards paljastui

Irrational Games- ja Looking Glass -konkareilta tulossa taktiikkaa ja räiskettä yhdistävä Void Bastards.

11.11.2018 17:47

Strategiaräiskintäpeli Void Bastards on paljastunut Xbox Onelle ja Windows-koneille. Pelin takaa löytyy indiekehittäjä Blue Manchu, joka on tehnyt aiemmin kehutun korttitaktikointipeli Card Hunterin.

Jo heti julkistuksessa Void Bastardsin on kerrottu olevan paljon velkaa BioShockille ja System Shock 2:lle, mikä on osuvaa, sillä Blue Manchu rakentuu osin entisistä Irrational Gamesin ja Looking Glassin veteraaneista. Aivan yhtä tunnelma- ja tarinavetoinen se ei vaikuta tosin olevan, vaan esikuvissa nähdyn fiilistelyn sijaan peli keskittyy enemmän räiskintätoimintaan ja taktisten päätöksien tekemiseen.

Ohjaksiin Void Bastardsissa otetaan joukko avaruudessa lentäviä vankeja, jotka pitäisi saattaa läpi monenlaisia vaaroja tursuavan Sargasso Nebulan. Valintojen kautta vangit päätyvät taistelemaan tiensä läpi mitä erilaisempien alusten, jotka eivät toimi matkalla vain tien tukkeena, vaan niistä kerätään haltuun myös pärjäämisessä auttavia resursseja.  Erilaisiin aluksiin ei hypitä myöskään summittaisesti, vaan pelaajan on aina päätettävä, minkälainen haaste tämän kannattaa kohdata ja miten.

Void Bastards julkaistaan ensi vuonna Humble Bundlen tukemana. Ohessa sen julkistustraileri.

Lisää luettavaa