Battlefield V:n kesässä piisaa uusia karttoja – Tyynimeri siintää sekin horisontissa

Battlefield V:n neljännestä sisältökaudesta luvataan viimein vähän karttarikkaampaa.

5.6.2019 19:54

Battlefield V:n neljäs sisältökausi Defying the Odds käynnistyy 27. päivä kesäkuuta, minkä myötä EA ja DICE ovat ryhtyneet jakamaan laajemmin yksityiskohtia sen annista.

Kausi käynnistyy Pohjois-Afrikkaan Al Sundan -kartalla, jossa tarjolle luvataan pitkiä etäisyyksiä ja hyviä saumoja ajoneuvotoiminnalle. Heinäkuussa meno jatkuu Maritalla, joka palaa Kreikkaan jalkaväkeen keskittyvien kapeiden katujen kanssa.

Lisää jalkaväkeen ja lähitaisteluun keskittyvää toimintaa on tarjolle elokuussa kahden kartan voimin, kun suunnaksi otetaan Norjassa sijaitseva Lofoottien saariryhmä ja Ranskaan kuuluva Provence. Näitä seuraa lokakuun paikkeilla Operation Underground, joka ottaa mallia Battlefield 3:ssa aikoinaan nähdyltä Operation Metro -kartalta.

Uusia maisemia DICE on esitellyt jo pikkaisen ennakkoon Battlefield V:n tuoreella trailerilla. Sen lopussa tarjolla on vielä kiusoittelua pelin ensimmäisestä matkasta Tyynellemerelle, mikä mitä ilmeisemmin tapahtuu viidennen sisältökauden myötä.

Muina lisukkeina sisältökauteen kuuluu esimerkiksi lisää viikottaisilla haasteilla avattavia aseita. Kesäkuun aikana battle royale -tila Firestorminkin on määrä päivittyä kartaltaan, ajoneuvoiltaan ja varusteiltaan. Lisäykset tuodaan peliin ilmaisilla päivityksillä.

Lähde: Battlefield V (kotisivu)

Lisää luettavaa