Batman: Arkham Knightin myynnistä vedettyä pc-versiota pelaavien ahdinkoa helpotetaan hieman taas elokuussa.

Sarjassaan jo toisen välipäivityksen tarkkaa sisältöä ei ole paljastettu, mutta julkaisija Warner Brosin mukaan korjaussarja koskee monia peliä kehittävän Rocksteadyn aiemmin listaamia ongelma-alueita. Näihin lukeutuvat muiden muassa järjestelmämuistin käyttö, puuroiset tekstuurit, puutteelliset grafiikka-asetukset, ruudunpäivitysongelmat sekä valmistajakohtainen näytönohjaintuki.

Lisätietoja päivityksen varsinaisesta sisällöstä saadaan Warnerin mukaan lähempänä sen julkaisuajankohtaa.

Lopullinen ratkaisu Arkham Knightin ongelmiin päivitys ei ole: australialaisille jälleenmyyjille lähetetty, tällä viikolla verkkoon vuotanut sähköpostiviesti povasi korjausurakan jatkuvan pitkälle syksyyn. Tiedossa ei ole, koska pc-versio palaa vihdoin virallisesti myyntiin, eikä muille alustoille ilmestynyttä lisäsisältöä tulla julkaisemaan pc:lle ennen kuin peli on korjattu. 

– Seuraamme ja kuuntelemme pelaajilta saamaamme palautetta jatkuvasti lisäongelmien varalta, ja puskemme kohti täyttä päivitystä niin nopeasti, kuin suinkin pystymme, Warner Bros. pyörtää elokuisesta päivityksestä kertovassa tiedotteessa.

Lähde: Steam, GameSpot, Polygon

Lisää luettavaa