Parhaillaan Banner Saga 3:n kimpussa työskentelevä Stoic on vihjaillut siirtyvänsä seuraavassa peliprojektissa hetkeksi syrjään viikinkisaagastaan ja aloittavansa kokonaan uuden pelimaailman parissa.

Tulevasta peliprojektista ei vielä ole kuitenkaan paljastettua paljoakaan, mutta studion perustaja John Watson paljasti kyseessä olevan jotain ”kilpailullisen” ja ”taktisen taistelun” välimaastossa. Tosin hän myös paljasti, ettei projektia ole vielä kunnolla lähdetty ideoimaan, mutta että tekijät olisivat kiinnostuneita aiheesta, jos vain mahdollisuus syntyy.

Sitä ennen studiolta nähdään kuitenkin odotetun Banner Saga -saagan päätös trilogian kolmannessa osassa. Watson kuitenkin vihjailee, ettei viikinkimaailma jää välttämättä viimeiseksi, vaan sen rinnalle saatetaan tuoda aikanaan lisää tarinoita kerrottavaksi.

– Trilogiassa on paljon maailmanluontia ja olemme jättäneet monia historiallisia ja muita tapahtumia ruudun ulkopuolelle. Maailma on tarpeeksi rikas, että voimme luoda tapahtumia trilogian rinnalle, jälkeen tai jopa sitä ennen. Tästä huolimatta jätämme todennäköisesti sarjan hetkeksi rauhaan ja annamme yleisön kerätä nälkäänsä seuraavaa juttua varten, Watson paljastaa.

Banner Saga 3:lle ei ole vielä annettu julkaisupäivää. Toistaiseksi peli on listattu myös ainoastaan pc:lle, mutta studiolla on aikeita tuoda myös trilogian päätös konsoleille ja mobiililaitteille.

Lähde: Game Watcher

Lisää luettavaa