Awesome Games Done Quick pikapelasi jälleen ennätyksellisen summan hyväntekeväisyyteen

Viimeisin Awesome Games Done Quick -tapahtuma keräsi taas enemmän rahaa kuin koskaan aiemmin.

14.1.2018 20:36

Viikon mittainen hyväntekeväisyystapahtuma Awesome Games Done Quick on päättynyt jälleen menestyksekkäästi.  Syöpäjärjestö Prevent Cancer Foundationia tukenut pikapelaamismaratoni keräsi tällä kertaa kasaan loppumishetkeensä mennessä sille ennätykselliset 2,26 miljoonaa dollaria, mikä on noin 40 000 taalaa enemmän kuin viime vuonna.

Lahjoitukset ovat myös jatkuneet vielä näin jälkikäteen. Kirjoitushetkellä lukema pyörii lähes 2,27 miljoonassa. Games Done Quickin virallisen sivun mukaan keskimääräinen tapahtuman saama lahjoitus on ollut arvoltaan 50,97 dollaria.

Tämä on ollut järjestyksessään yhdeksäs Awesome Games Done Quick -tapahtuma ja toinen, joka on onnistunut keräämään varoja reilun kahden miljoonan dollarin edestä. Tänä vuonna tapahtumassa pikapelattiin läpi noin 150 erilaista peliä, mitä pystyi seuraamaan suorana Twitchin kautta. Hiljalleen pelikertoja on tiputeltu nähtäville myös Games Done Quickin YouTube-kanavalle. Ohessa on upotettuna sekä jyväskyläläisen Kotin huvittavan katastrofaalinen Arabian Nights -suoritus sekä tapahtuman lopussa esitelty lyhyt haastatteluvideo.

Awesome Games Done Quickin sisartapahtuma Summer Games Done Quick seuraa tänä vuonna perässä 24. kesäkuuta. Tämä on kahdeksas kerta kun kyseinen tapahtuma järjestetään. Parhaimmillaan s eon kerännyt varoja sellaiset 1,72 miljoonaa,

Lähde: Games Done Quick (Twitter), (kotisivu)

Lisää luettavaa