Ubisoft ilmoitti kutakuinkin tasan vuosi sitten, että sen odotettu merirosvoseikkailu Skull & Bones siirtyy tälle vuodelle. Nyt ranskalaisjulkaisija on vahvistanut, että meritaistelut siirtyvät jälleen.

Ubisoft ei antanut tarkempaa julkaisuaikataulua, mutta oletettavasti Skull & Bones seilaa virtuaalivesille Ubisoftin seuraavan tilikauden aikana, joka käynnistyy 1. huhtikuuta 2020 ja päättyy 31. maaliskuuta 2021.

– Uutinen on haastava meille kaikille, mutta lykkäys on tarpeellinen tehdäksemme Skull & Bonesista mahdollisimman upean pelin! Keskitymme ensisijaisesti laatuun, ja olemme erittäin kiitollisia vankkumattomasta tuestanne, kerrottiin pelin virallisella Twitter-tilillä.

Skull & Bones esiteltiin alkujaan verkkopohjaisena meritaisteluihin keskittyvänä merirosvopelinä, jossa pelaajat seilaavat dynaamisella avomerellä. Kertoman mukaan meri reagoi pelaajien tekoihin ja tarjoaa jatkuvasti haasteita. Myöhemmin mukaan vahvistettiin myös yksinpelikampanja.

Peli on vuosien aikana ollut jokusia kertoja testattavana pelimessuilla, ja se pohjautuu hyvin vahvasti Assassin’s Creed -sarjassa nähtyyn merenkäyntiin ja meritaisteluihin. Onkin oletettavaa, että pelin verkkopohjainen luonne, laajuus ja halu erottua Assassin’s Creedistä on tuottanut kehittäjille odotettua suurempia haasteita.

Lykkäyksen myötä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle kehitettävää Skull & Bonesia ei nähdä ensi kuun E3 2019 -messuilla.

Lähde: Ubisoft, Eurogamer

Lisää luettavaa