Aprillipäivänä lahdataan demoneita! Ilmaista Devil May Cry 5 -lisäherkkua tulossa

Eräänlaiseksi vakiokalustoksi sarjassa muuttunut Bloody Palace saapuu huhtikuussa Devil May Cry 5:een.

14.3.2019 20:25

Viikon ikää lähestyvä Devil May Cry 5 on vastaanottamassa lisää sisältöä 1. päivä huhtikuuta. Aprillipilan sijasta demonimetsästäjiä odottaa tuolloin ilmaisella päivityksellä ilmestyvä Bloody Palace, joka on ollut melko vakituinen osa sarjaa aina sen kakkososasta asti.

Bloody Palace on käytännössä selviytymiskeskeinen haastetila, jossa pelaajat kohtaavat toinen toistaan vaikeutuvia taistelutilanteita joutuen pitämään tarkkaan silmällä varsinkin pelihahmonsa terveystilannetta. Pelien väleillä Bloody Palacessa on ollut usein lisäksi muutamia hienoisia toiminnallisia eroja, joten varmaa ei ole vielä, miten muuten Devil May Cry 5:n versio siitä on toimimassa.

Datakaivelujen pohjalta tehtyjen lyötöjen perusteella Bloody Palace saattaisi tarjota Devil May Cry 5 -pelaajille vielä mahdollisuuden yhteistyöpeluuseen ja neljänteen pelattavaan hahmoon. Capcom totesi ennen pelin julkaisua, ettei siihen ole ollut suunnitteilla muuta julkaisun jälkeistä lisäsisältöä kuin juurikin ilmainen Bloody Palace -tila, joten nähtäväksi jää

Muuten Devil May Cry 5:tä koskien Capcom on jättänyt toistaiseksi kommentoimatta pelissä sen julkaisusta asti hämmentänyttä kohtausta, jossa pelin Trish hahmon hetken vilahtava alaston takapuoli on piilotettu lännen PlayStation 4 -versiossa linssiheijastuksen taakse, mutta ei ainakaan julkaisun aikoihin muissa versioissa. Tapauksesta teki erityisen erikoisen se, että pelistä lyötyvän Lady-hahmon takapuoli on yhdessä välipätkässä peitetty vastaavalla tavalla kaikilla alustoilla. PS4-versio on siis ollut tyylillisesti yhtenäisin, mutta epäselvää on, onko eroavaisuuksissa ollut kyse Capcomin omasta huolimattomuusvirheesta vai onko se ollut erikoinen jatko Sonyn sensuurisaagalle.

Lähde: Devil May Cry (Twitter)

Lisää luettavaa