Animekorttipeluu jatkuu isosti Yu-Gi-Oh: Master Duelilla – myös lisää sarjan pelejä tulossa länteen

Master Duel nähdään niin konsoleilla, pc:llä kuin mobiililaitteilla, mutta myös Switch- ja mobiilikeskeistä korttipeluuta on tulossa.

21.7.2021 14:12

Seuraava isompi Yu-Gi-Oh-virtuaalikorttipeli on esitelty Konamin toimesta virallisesti. Japanilaisyhtiö on työn touhussa parhaillaan Yu-Gi-Oh: Master Duelin parissa, joka on määrä tuoda toistaiseksi vielä vahvistamattomana julkaisuajankohtana PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille, pc:lle sekä Android- ja iOS-laitteille.

Pelin pohja rakennetaan Master-sääntöjen pohjalle ja sen kanssa pyritään panostamaan niin pelaamis- kuin katsomiskokemukseenkin. Panostusta on määrä tehdä myös tutoriaalipuoleen, joskin sisällöltään Master Duelista on tarkoitus luoda silti erittäin keskittynyt juuri ydinpelattavuuteen ja kilpailulliseen korttien lätkimiseen. Mikäli Yu-Gi-Oh-animaatiosarjojen ja -sarjakuvien hahmot ja tapahtumat kiinnostavat eniten, suositellaan Konamilla kääntymään suoraan jo saatavilla olevien Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolutionin ja Yu-Gi-Oh! Duel Linksin puoleen.

Master Duelin ohella Konami valmistautuu parhaillaan tuomaan myös Switchille matkalla olevan Yu-Gi-Oh! Rush Duel: Saikyo Battle Royalen länteen asti vielä syksyn aikana. Nimensä mukaisesti peli pohjautuu Yu-Gi-Oh’n pikaisempaan Rush Duel -tyyppiin. Mobiililaitteille kehitteillä on parhaillaan lisäksi Yu-Gi-Oh: Cross Duel, jonka erikoisuuksiin lukeutunut nelinpelattavat korttikahakat.

Julkistukset tehtiin osana oheista Yu-Gi-Oh Digital Next -lähetyksessä. Ohessa eriteltynä kuitenkin myös Master Duelin julkistusosuus.

Lisää luettavaa