Alkuvuoden yllätyshitti Helldivers 2 joutui nyt arviopommituksen kohteeksi – PSN-tilipakko suututti pelaajat

Helldivers 2:n arviot keikahtivat kielteiseksi.

4.5.2024 09:00

Alkuvuoden menestyksekkäimpiin peleihin lukeutuva Helldivers 2 on saanut pelaajien vihat niskoilleen.

PlayStation Studiosin julkaiseman Helldivers 2:n kehittäjä Arrowhead Game Studios paljasti eilen, että myös pelin pc-versio edellyttäisi pian kirjautumista PlayStation Network -tunnuksella. Muutos on saanut täystyrmäyksen Steam-pelaajilta, jotka ovat osoittaneet tyytymättömyyttään pelin käyttäjäarvioissa.

Arrowheadin mukaan Helldivers 2 julkaistiin pc:llä ilman PSN-kirjautumista teknisten ongelmien vuoksi. Tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos, sillä maanantaista alkaen PSN-tunnukset tulevat pakollisiksi uusille Helldivers 2 -pelaajille. Nykyiset Steam-pelaajat voivat jatkaa pelaamista ilman PSN-käyttäjätiliä kesäkuun 4. päivään saakka, jonka jälkeen kirjautumisesta tulee myös heille pakollista.

Kokonaisuutena Helldivers 2:n käyttäjäarviot ovat edelleen positiivisella tasolla, mutta viimeaikaiset arviot ovat keikahtaneet enimmäkseen kielteisiksi. Kritiikissä korostuu nimenomaisesti vaatimus PSN-käyttäjätilistä, minkä vuoksi pelaajat uhkaavat lopettaa Helldivers 2:n pelaamisen tai kertovat vaatineensa hyvitystä Steamista muutoksen seurauksena.

Kritiikki ei ole mennyt ohi myöskään Arrowheadilta. Studion toimitusjohtaja Johan Pilestedt pyysi Twitter-tilillään anteeksi tapaa, jolla muutos viestittiin ja toivoo studion voivan ansaita pelaajien luottamuksen uudelleen.

– Haluan vain tehdä mahtavia pelejä, Pilestedt kertoo viestissään.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa