Apex Legendsin ensimmäinen kartta Kings Canyon tekee paluun alkuperäisessä kuosissaan osana pelin tulevaa Genesis Collection -erikoistapahtumaa.

Kanjoniin palataan väliaikaisesti normaaleissa Trios- ja Duos-peleissä, joissa sille tekee seuraa myös Apex Legendsin kolmoskaudella nähty versio World’s Edge -kartasta. Tapahtuman aikana peli vaihtelee niiden välillä tunnin välein. Kings Canyonin paluun myötä monien kaipaama Skull Town esitellään myös Arenas-karttana, kuten Respawn on kiusoitellut aiemmin.

Genesis Collection -tapahtuma alkaa 29. kesäkuuta ja kestää 13. heinäkuuta asti tarjoten myös uutta kosmetiikkaa haalittavaksi. Osa näistä on maksullista, mutta osa on avattavissa  päivittäin kerrytettävillä pisteillä. Tarjolla on lisäksi haasteita, joiden nujertamisesta palkitaan erityisillä tapahtumamerkeillä. Tapahtuman kruununa on Revenantin Heirloom, steampunkhenkinen perintökalleusviikate.

Muutamia hahmoviilauksiakin on luvassa. Näistä mainittavimpia ovat Revenantin osuma-alueen pienentäminen ja Stalker-kiipeilykyvyn heikentäminen. Octanen laukaisualustan latausaikaa puolestaan lisätään 30 sekunnilla, ja Lifelinen osuma-alueen kokoa suurennetaan.

Kaikki yksityiskohdat Genesis-tapahtumasta ja Apex Legendsin tulevan päivityksen tuomista muutoksista voi lukea täältä.

Lähde: Respawn

Lisää luettavaa