Aikamatkusteluroolipeli The Waylanders esittelee alkupään tarinaa uudella trailerilla

Gato Studion tuleva roolipeli pohjustaa tarinaansa uudella trailerilla.

17.5.2020 10:31

Gato Studiosin tuloillaan oleva, Baldur’s Gaten ja Dragon’s Agen kaltaisilta peleiltä vaikutteita ottanut The Waylanders -roolipeli esittelee lyhyesti tarinansa alkuvaiheita uudella trailerilla.

Kelttiläiskuningas Ith on seurueineen matkalla Tuatha de Danaan -jumaliensa kotiin. Kuningas ja monet muut näkevät matkan pyhiinvaelluksena, mutta rehvakas prinssi Lugaid on eri mieltä. Prinssi kokee, että jumalien pitäisi osottaa kunnioitusta hänen isälleen, eikä toisin päin. Diplomaattinen matka saa katastrofaalisen käänteen, ja pelaaja löytää irrallaan ajasta, ja aiemmin rauhaisa kuningaskunta on muuttunut sotatantereeksi.

The Waylandersin tarinasta vastuussa ovat Telltale-veteraani Emily Grace Buck ja muun muassa Fallout-sarjan pelejä kynäillyt Chris Avellone. Neuvonantajana kaksikolle on toiminut Dragon Age -konkari Mike Laidlaw. Musiikkia taas on säveltänyt Emmy-voittaja Inon Zur.

Aikamatkustus kelttien ajan ja keskiajan välillä on keskeisessä osassa The Waylandersissa. Pelaajan tekemät ratkaisut toisessa aikakaudessa vaikuttavat toiseen, ja luvassa on myös erilaisia loppuja, jotka määräytyvät pelaajan tekemisten perusteella. Tärkeimpänä välineenä pelin tapahtumissa toimii Vengeance-laiva, joka toimii niin aikamatkustuksen kulkuneuvona kuin pelaajan tukikohtana, joka majoittaa myös peliseurueen muut jäsenet.

Taistelu on reaaliaikaista, mutta sen tauottaminen on mahdollista. Gato Studios lupaa pelin Steam-sivulla paljon strategisia elementtejä ja laajan hahmokustomoinnin. Luvassa on 6 perushahmoluokkaa ja 30 edistyneempää luokkaa. Lisäksi valittavissa on 5 eri rotua kelttiläisestä mytologiasta.

Näillä näkymin The Waylanders julkaistaan vielä tämän vuoden puolella pc:lle Steamin kautta.

Lähteet: Steam, The Waylanders

Lisää luettavaa