Ace Combat -lentosarja jatkuu vielä 25 vuodenkin jälkeen – Pokémon-uusioversioija mukana kyydissä

Mitään konkreettista esittelyä uudesta pelistä ei ole vielä annettu.

18.8.2021 20:17

Uusi Ace Combat -sarjan osa on työn alla Bandai Namcolla, japanilaispelitalo on vahvistanut pelisarjan 25-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä.

Konkreettisia yksityiskohtia uudesta hävittäjäpelistä ei ole vielä annettu, mutta sen luomisessa on auttamassa aina vain isommassa kapasiteetissa japanilaisstudio ILCA. Yhtiö tuki myös Ace Combat 7:n kehitystä ympäristöjen luomisen ja välipätkien luomisen yhteydessä, mutta tällä kertaa sen roolin on määrä olla aina vain isompi.

– Project Aces -henkilöstö on tietenkin jatkamassa tämän uuden projektin parissa, mutta juhlistaessamme 25 vuotta ja kolmea miljoonaa myytyä kappaletta, olemme ymmärtäneet, että meillä on monenlaisia mieltymyksiä omaavia faneja. Pieni tiimimme ei voi käsitellä tätä kaikkea yksin, joten olemme tutkailleet Ace Combat -tiimin kasvattamista isolla tavalla, sarjan tuottaja Kazutoki Kono toteaa Gematsu-sivuston käännöksen mukaan.

ILCA:n tiedetään olevan parhaillaan työn touhussa myös Pokémon Brilliant Diamondin ja Shining Pearlin parissa. Aiemmin studio on vastannut myös Pokémon Home -palvelun kehityksestä ja tukenut esimerkiksi myös Dragon Quest XI:n, Yakuza 0:n ja NieR: Automatan työstöä.

Ace Combatin viimeisin osa Ace Combat 7 sai julkaisunsa tammikuussa 2019. Ensimmäinen Ace Combat -nimeä kantanut teos oli vuoden 1997 PlayStation-peli Ace Combat 2, jota edelsi joukko Air Combat -nimellä kulkeneita teoksia.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa