Pitkään odotettu Hogwarts Legacy julkaistiin perjantaina 10. helmikuuta. Pelissä päästään seikkailemaan avoimen maailman Tylypahkaan ja tarinaan kuuluu toki osana myös velhokoilun tupalajittelu.

Ensimmäisten päivien pelitilastojen mukaan velhokoulun neljästä tuvasta suosituin on ollut Luihuinen, jos pelaajien PlayStation Trophy-menestystä on uskominen. 15,40 % pelaajista on päässyt käärmetunnuksisen tuvan nimissä pelin alkuvaiheilla avautuvaan karttahuoneeseen. Kakkossijaa pitää parhaillaan Korpinkynsi (14,26 %), kolmantena on Rohkelikko (13,14 %) ja neljäntenä Puuskupuh (8,41 %).

Pelaajat voivat joko luottaa Lajitteluhatun valintaan tai päättää oman tupansa manuaalisesti. Kolmantena vaihtoehtona on yhdistää pelaajan jo olemassa oleva Wizarding World -tili peliin, jolloin sivustolle määritellyt ominaisuudet siirtyvät myös pelin maailmaan.

Hogwarts Legacy julkaistiin tällä viikolla PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleille sekä pc:lle. PlayStation 4 ja Xbox One -pelaajat joutuvat odottelemaan vielä 4. huhtikuuta saakka ja Nintendo Switchin käyttäjät 25. heinäkuuta asti.

Alla pelin traileri.

Lähde: PSN Profiles, Forbes

Päivitys 12.2. klo 20: Lisätty maininta karttahuoneesta.

Lisää luettavaa