Pelaajacastin paluu on lähellä – Kysy Pelaajalta ja Mikko Rautalahdelta

Pelaajacastin 8. vuosi alkaa ensi viikolla, mutta nauhoitamme leijonanosan jaksosta Mikko Rautalahden kanssa jo tällä viikolla. Kysymyksiä kehiin siis!

21.7.2015 11:53

Kesälomat on suurimmaksi osaksi lusittu, eli Pelaajacast palaa kesätauoltaan. Pelaajan toimituksen podcastin 8. vuosi käynnistyy ensi viikolla, mutta leijonanosa jaksosta äänitetään jo huomenna keskiviikkona 22. heinäkuuta. Miksi?

Hartaasti toivottu erikoisvieras, Remedyn käsikirjoitustiimin vetäjä Mikko Rautalahti, on lupautunut saapua Pelaajan toimistolle.

Entistä vakiovierasta kuultiin erinäisten aikatauluongelmien, työkiireiden ja monien muiden värikkäiden tapausten takia viimeksi kesäkuussa 2013 jaksossa 111, eli yli kaksi vuotta sitten. Nyt onkin aika kaivaa kaikki vuosien varrella Mikolle lähetetyt kysymykset naftaliinista ja laittaa ne toimituksen suuntaan Pelaajacastin perinteikästä Kysy Pelaajalta -osiota varten.

Peliaiheiset kysymykset ja tiedustelut voi lähettää alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin. Vaihtoehtoisesti kysymykset voi lähettää Pelaajan Facebook-sivulla tai Twitterissä kohdistamalla kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Jakso julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa ensi viikon torstaina, 30. heinäkuuta.

 

Lisää luettavaa